Denumirea companiei:
BiaRose Concept SRL

Adresa Sediului Social:
Colnicului 4, Bucuresti

Cod unic de inregistrare:
43243860

Nr. Reg. Comertului:
J40/14239/2020

IBAN:
RO24OTPV115001522693RO01

Banca:
OTP BANK ROMANIA

Statut:
Societate cu raspundere limitata

Cod CAEN:
4622 – Comerț cu ridicata al florilor si al plantelor

Adresa sediului fiscal:
Colnicului 4, Bucuresti

CONTACTAȚI-NE

DESPRE NOI

Suntem o florărie online premium din București care oferă buchete elegante, flori în cutie și aranjamente florale din flori naturale nemuritoare. Gama noastră de flori criogenate inovatoare include trandafir criogenat, orhidee criogenata, bujor criogenat, nufăr criogenat, hortensie criogenata, mușchi stabiliat, eucalipt stabilizat in tot felul de aranjamente ca si sticla, metal, carton, plastic, etc.

Suntem dedicați ofertei de servicii profesionale, fiabile și produselor de înaltă calitate. Experimentați superioritatea modelelor florale pe care le oferim și oferiți un aranjament unic care inspiră.

Comenzile pot fi plasate online sau prin telefon. Simțiți-vă liber să ne contactați pentru personalizare, deoarece nimic nu este prea provocator.

Telefon: 0763014089
Program telefon zilnic: 10-21

E-Mail: contact@flori-criogenate.ro
Răspuns in maxim 5 zile

Sector 4
București, România

Nu avem magazin, doar livrari online

SC BIAROSE CONCEPT SRL
CUI: 43243860
Registrul Comerțului: J40/14239/2020

TVA intracomunitar: RO43251103

 

OTP BANK ROMANIA – SUC. VACARESTI
RO24 OTPV 1150 0152 2693 RO01

Livrarea în țară se face in Locker sau prin curier rapid (colaboram cu majoritatea curierilor naționali ca și Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, DPD, Nemo Express, TNT) cu verificare colet și asigurare colet – acestea sunt opțiuni cu cost suplimentar pe care le alegeți la finalizarea comenzii.

In funcție cantitatea comandata, volumul, de metoda si destinație, pentru livrarea naționala prețul de livrare începe de la 5 lei si se calculează automat in funcție de destinație la finalizarea comenzii.

Livrarea în București/Ilfov se face in Locker sau prin curier rapid (colaboram cu majoritatea curierilor naționali ca și Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, DPD, Nemo Express, TNT) cu verificare colet și asigurare colet – acestea sunt opțiuni cu cost suplimentar pe care le alegeți la finalizarea comenzii sau beefast/Bolt/Panda/Glovo.

În funcție cantitatea comandata, volumul, de metoda si destinație, pentru livrarea în București prețul de livrare se calculează automat în funcție de destinație la finalizarea comenzii.