Retur

Despăgubim 100% orice Probleme

Condiții Retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vândute și expediate de Flori Criogenate. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul într-un punct de lucru al Biarose Concept.

Daca ați achiziționat produsul fara cont si nu aveți acces la meniul retur din contul dvs. va rugam sa ne contactați pentru retur.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumpărătorul are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • – ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • – ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

În formular ai posibilitatea sa alegi ca returul sa fie preluat de către curier sau sa îl predai chiar tu într-unul din ateliere. Apoi, ne anunți care dintre opțiunile de returnare a banilor o dorești: ramburs in cont bancar, cash sau voucher pentru o nouă comandă.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Cerere de retur anulată
Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

  • Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.
  • Coletul nu a fost ambalat corespunzător și a ajuns deteriorat.
  • Curierul te-a sunat de doua ori, dar nu a reușit să dea de tine.

Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne trimiți un mesaj aici sau sună-ne la 0763014089

E-Mail: contact@flori-criogenate.ro
Sector 4
București, România

Shopping Cart
Scroll to Top