Sarbatori

Trandafiri sunt roșii, violete sunt albastre, iată ce este nevoie pentru a obține acele flori de Valentine sau Dragobete pentru ea

De Valentine sau Dragobete șoferii se vor lupta peste tot, livrând mii de flori înainte ca soarele să se stabilească la Ziua Îndrăgostiților.

Va fi o zi agitata pentru vânzătorii de flori, desigur. Întotdeauna este.

Mihaela lucrează în vânzări, răspunzând la telefoane care nu par să se oprească niciodată în această săptămână, în februarie. De Ziua Îndrăgostiților, este sigur că va auzi de la clienții care au comandat cu o zi înainte întrebări despre starea livrării. Uneori, cei care suna sunt supărați de faptul că florile comandate încă nu au ajuns. Odată, un client bărbat chiar a acuzat-o că a cauzat divorțul atunci când nu a putut să primească o comandă de Valentine de ultim moment.

Valentine’s este cea mai aglomerată zi a anului la magazin, iar Ziua Mamei este următoarea, ne-a spus Mihaela.

Cu câțiva ani în urmă, într-o zi de Ziua Îndrăgostiților cu multa zăpadă, când mulți șoferi nu au apărut, Laura a trecut prin trei perechi de încălțăminte, în timp ce intra și ieșea din magazin pentru a pregăti pachetele pentru livrări. Zilele de pregătire, pline de viață, merită, a spus Laura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.