Trandafiri Criogenati

Trandafirii Conservați Verdissimo

Noi folosim în aranjamentele noastre florale, trandafirii Verdissimo.
Ce sunt florile conservate de Verdissimo ?

Metoda de bază de conservare a fost în jur de ani de zile, dar Verdissimo a fost primul care a brevetat-o acum 25 de ani.
Florile conservate sunt 100% produse naturale care au suferit un proces de conservare pentru a-și menține frumusețea și prospețimea, fără a fi nevoie de apă sau de lumina soarelui.
Floarea / planta este recoltată în punctul ideal în ceea ce privește frumusețea naturală. Planta recoltată proaspăt intră într-un proces proprietar pentru a absorbi un amestec specific de formula de conservare 100% pe bază de plante și bio-degradabilă.
Lichidul de conservare înlocuiește sarea și apa din plante, formând efectiv o imagine statică a naturii, creând un produs unic și 100% natural. Florile și plantele conservate rămân frumoase și neschimbate luni întregi fără udare, lumină și practic fără întreținere.
Metoda de bază a conservării florilor și plantelor a existat de mulți ani, dar a fost patentată pentru prima dată de Verdissimo ca proces industrial de acum 25 de ani. Prin efortul dedicat realizat de echipa Verdissimo, tehnologia a fost optimizată și îmbunătățită până la operarea eficientă și la scară largă de astăzi.

Îngrijirea și utilizarea corectă

Pentru a asigura durabilitatea florilor și plantelor conservate, este important să respectați îngrijirea și utilizarea corespunzătoare a acestor produse: evitați expunerea la lumina directă a soarelui, umiditate și apă.

Plantele conservate Verdissimo sunt extrem de rezistente și de lungă durată. Cu grija corectă, vă puteți bucura de produsul dvs. natural de luni sau chiar ani. Produsele naturale Verdissimo nu necesită tăierea sau udarea.

Singura grijă pe care produsul o necesită este scoaterea ocazională a prafului, în mod ideal cu un spray cu aer, cu suflantă / uscător de aer sau, în mod alternativ, praful cu o cârpă moale.

Pentru a vă păstra planta Verdissimo în condiții optime, vă rugăm să luați în considerare aceste sfaturi.

  • Evitați expunerea la umiditate peste 80%
  • Evitați strivirea, presarea sau plierea frunzelor, a petalelor sau a florilor.
  • Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
  • Numai pentru utilizare în interior.
  • Nu se udă sau se pune produsul în apă.
100% natural

Toate produsele conservate de Verdissimo sunt flori și plante reale, naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe bază de plante și biodegradabil. Nu sunt folosite ingrediente toxice. Dunt perfecte pentru decorarea spațiilor interioare.

Toate produsele conservate de Verdissimo sunt flori și plante reale, naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe bază de plante și biodegradabil. Nu sunt folosite ingrediente toxice.

Plantele conservate Verdissimo sunt mult mai eficiente decât florile proaspete, datorită duratei lor de depozitare prelungite și transportului și depozitării cu energie redusă. Rezultatul este că florile conservate au o amprentă de carbon semnificativ mai mică decât atât pentru florile proaspete, cât și pentru cele artificiale. Ajutați-ne să protejăm mediul înconjurător ..

Atributele unice și varietatea largă a florilor conservate de Verdissimo le fac utile într-o gamă largă de situații. Dintr-un buchet de mireasa care va menține memoria în viata de ani de zile într-un perete verde de plante care aduc natura în biroul tău fără sa te îngrijorezi de întreținere sau costuri suplimentare

Produsele naturale Verdissimo sunt excelente datorită duratei lor de viață prelungite. Unul dintre principalele avantaje ale florilor și plantelor conservate de Verdissimo este că acestea sunt mai economice decât produsele naturale din cauza vieții lor. În mod normal, florile conservate durează luni și chiar ani.

Ce caracteristici au produsele conservate naturale ale Verdissimo?

Nu sunt artificiale
Chiar dacă produsul trece printr-un proces de transformare care stabilizează planta naturală, procesul Verdissimo nu folosește nici un fel de componente, de obicei găsite în flori artificiale, cum ar fi țesăturile din plastic sau sintetice.

 

Produsele Verdissimo nu cresc
Pentru a se asigura că planta își deține momentul perfect, menținând aspectul unei plante vii, procesul de conservare oprește toate procesele biologice care promovează îmbătrânirea plantei.

 

     Produsele Verdissimo nu sunt uscate prin liofilizare sau deshidratate
Niciunul dintre produsele Verdissimo nu folosește tehnici de uscare prin îngheț pentru conservarea lor. Lipsa uscării distruge caracteristicile produsului care sunt importante pentru ca acesta să aibă un aspect proaspăt.

 

Nu sunt toxice
Toate produsele Verdissimo pot fi atinse de animale de companie și de oameni. Ele nu reprezintă un pericol pentru sănătate.

 

Despre Verdissimo

De la înființarea sa în 1988, la Paris, Franța, marca Verdissimo a reprezentat punctul culminant al florilor, frunzelor și copacilor conservate pentru o utilizare unică și durabilă în design și decorațiuni interioare.

Grupul a furnizat numeroase companii din întreaga lume, cum ar fi Disney, Interflora și Chopard.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.