Anul Nou
Flori Criogenate, Sarbatori, Trandafiri, Trandafiri Criogenati

Cele mai bune opțiuni pentru flori de Anul Nou

Anul Nou este sărbătoarea finală, cu Crăciunul terminat și următoarea mare sărbătoare deja pe drum, probabil v-ați gândit deja la sărbătorile de Anul Nou. Dacă găzduiești o petrecere proprie sau vrei să mulțumești unei alte gazde, unele flori de Anul Nou ar putea fi doar ceea ce ai nevoie.
Cu toată sărbătoarea Crăciunului încă prezentă, uneori este ușor să cădem în capcana de a merge mai departe cu unele dintre buchetele de Crăciun care încă mai pândesc în jurul florăriilor în această perioadă a anului. Cu toate acestea, Revelionul are stilul său. Este, de asemenea, o oportunitate (mai ales dacă găzduiești petrecerea) să marchezi o schimbare de la modele de Crăciun să încerci alte flori pentru a adăuga un contrast cu ultima sărbătoare mare.

Cele mai bune flori pentru petrecerea de Revelion

În ciuda cât de rece ar putea fi afară, există câteva tipuri diferite de flori din care ai putea alege dintre care să ofere cel mai bun început pentru anul 2020.
Aranjați locul petrecerii cu câteva aranjamente în tonuri de roșu profund și auriu sau îndepărtați-vă complet de culorile clasice de iarnă, adunând câteva înflorituri elegante, înghețate sau criogenate pentru a crea o piesă florală proaspătă și modernă. Indiferent de alegerea ta, există o mulțime de flori de iarnă disponibile de la Wide Flowers.

În continuare, deveniti creativi! Distreaza-te adăugându-ți propria ta atingere de personalitate, în timp ce îți aranjezi zona de petrecere și te asiguri că florile tale se așează perfect printre celelalte decorațiuni. Puteți găsi o serie de decorații ieftine de Anul Noula orice magazin cu obiecte de petreceri, care sunt perfecte pentru personalizarea aranjamentelor florale, astfel încât să nu vă cheltuiți o avere.

De ce să nu adăugați semne mini „2020” sau „LMA” înfășurate printre capetele de flori sau să le presărați cu confetti drăguți cu auriu și argintiu? Puteți găsi, de asemenea, buchete speciale de Anul Nou, care sunt deja alcătuite pentru a adăuga unicitate la eveniment, dacă doriți.

O alternativă unică pentru vază

Nimic nu spune asa de bine Anul Nou, cum ar fi șampania – folosiți o sticlă goală ca o vază (in plus este si o scuză pentru a deschide o sticlă de bule în timp ce va jucati cu aranjarea decorului!) Sau încorporați plute în buchetele dvs. pentru a sublinia emoția ocaziei.

Nu uitați să profitați la maxim de libertatea sezonului festiv atunci când vine vorba de sclipici și bijuterii – dantelați ecranele cu obiecte sclipitoare și dacă folosiți vaze de sticlă, aruncați niște bijuterii de sticlă care vor surprinde cu adevărat lumina și vor adăuga unele glamuri.

Surprize secrete

Chiar dacă oferi niște canapele elegante în timpul nopții, de ce să nu integrezi anumite delicii comestibile în aranjamentele tale? Participanții tăi la petrecere vor aprecia să descopere niște bomboane de ciocolată și dulciuri ascunse în florile tale, iar optarea pentru bomboane acoperite cu folie va adăuga și un plus de scânteie!

Toată lumea adoră dulciurile, așa că dați-le oaspeților dvs. o aventura delicioasă și ascundeți unele în florile voastre.

Înainte de a ajunge la miezul nopții, spuneți-le unde le pot găsi și urmăriți cum se aprind fețele și vor cauta diferitele arome printre ele.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.