flori criogenate trandafiri criogenati wide flowers
Flori Criogenate, Flori Naturale, Trandafiri, Trandafiri Criogenati

Ce flori naturale ar trebui să aleg pentru fiecare cameră?

flori criogenate trandafiri criogenati wide flowers

Așadar, ați conceput și decorat fiecare cameră exact așa cum doriți, dar aveți nevoie de câteva aspecte finale pentru a face să se simtă completă.

Iată un ghid pentru ceea ce credem că sunt cele mai bune flori pentru fiecare cameră.

 

 

Ghid de flori de la cameră la cameră

Bucătărie

Cu toate aromele frumoase care vă umplu bucătăria în timp ce gătiți, nu doriți să adăugați un miros floral în amestec. Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți dacă doriți naturale, flori cu parfum subtil, dar încă frumoase, cum ar fi floarea-soarelui sau dalii.

Acestea pot încă să-ți lumineze spațiul din bucătărie și să iasă în evidență. Sau, de ce să nu alegeți unul dintre aranjamentele noastre Wide Flowers, care sunt, de asemenea, fără parfumuri, dar care durează ani față de florile proaspete?

Sufragerie

Pentru camera de zi, cea mai versatilă și cea mai vizitată dintre ele, ar trebui să optezi pentru flori care să funcționeze în jurul schemei tale de culori, a anotimpului și chiar a spontaneității tale.

Lalelele vin într-o gamă uriașă de culori și forme care se potrivesc oricărei dispoziții în care vă aflați. Alege galben pentru primăvară și alb pentru iarnă, violet vara și portocaliu sau roșu pentru toamnă.

Baie

Dacă ați dorit întotdeauna să aveți orhidee în casa dvs., dar vă temeți să aveți grijă de ele, afișați-le în baie și le veți vedea prosperând. Umiditatea, căldura și aburul din duș și baie vă vor ajuta să mențineți această floare tropicală hidratată și înflorită.

Plasându-le pe pervazul tău, poate obține lumina soarelui de care are nevoie. De asemenea, deoarece sunt aproape fără miros, vă puteți delecta și bucura de produsele dumneavoastră de baie parfumate și de uleiuri esențiale, astfel încât să vă relaxați corect.

Birou

Ai propriul mic birou în casa ta? Cele mai bune flori pe care le sugerăm sunt de fapt plantele taiate. La fel de frumoase ca o vază plină de culori vi, aceste plante nu necesită întreținere deoarece se schimba zilnic.

În plus, acestea promovează, de asemenea, bunăstarea și productivitatea în spațiul dvs., astfel încât să vă puteți concentra mai mult atunci când lucrați. Ca pozitiv, dacă nu aveți atât de mult noroc cu păstrarea florilor în viață, la cele in vază nu este nevoie să udați în mod regulat, doar le schimbati.

Dormitor

Poate nu vă gândiți să puneți flori în dormitorul dvs., deoarece majoritatea timpului petrecut acolo dormiți. Dar, este întotdeauna plăcut să te trezești cu ochii un aranjament uimitor și chiar completează întreaga cameră.

Vă sugerăm trandafiri pentru dormitor, deoarece este un spațiu intim în casă și poate adăuga un indiciu de romantism și mister pentru cupluri. Noi, furnizăm o gamă largă de trandafiri magici, cu o serie de culori și aranjamente diferite disponibile. Astfel, puteți găsi și crea aranjamentul de trandafiri ideal pentru dormitorul dvs.

Flori de lungă durată de la compania de flori naturale criogenate

Îți plac florile din casa ta, dar urăști înlocuirea lor în fiecare săptămână? Vino și răsfoiește colecțiile noastre astăzi și găsește flori și aranjamente care îți plac, care pot dura luni și ani de zile! Bucurați-vă de florile dvs. magice pentru mai mult în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *