crăciun
Fără categorie

Ce flori și cui să oferim de Crăciun ?

Momentul Crăciunului este magic, cu toate cadourile și atmosfera de sărbătoare, este greu să nu te simți special. Crăciunul este anotimpul dăruirii, iar florile sunt cadouri minunate. Nu le oferi doar flori, ci îți exprimi dragostea pentru ei în ziua de Crăciun. Cu multe flori frumoase de Crăciun disponibile, puteți selecta un design pentru fiecare dintre ele! Lăsați florăria să vă ajute în alegerea celor mai potrivite cadouri florale de Crăciun. Dacă doriți să le oferiți un aranjament special pentru flori, iată câțiva pași simpli de urmat:

Cui să oferim flori de Crăciun ?

Cu toate acestea, există unii oameni, pentru că găsirea cadoului perfect pare o sarcină insurmontabilă și una pe care nu o obțineți niciodată în ciuda tuturor celor mai bune eforturi și ore de gândire.

Să luăm bunici, de exemplu. Probabil bunicul a primit mai mult decât suficiente perechi de papuci și seturi de baie, pentru tot restul vieții. Alegerea unui cadou de Crăciun pentru persoanele în vârstă poate fi dificilă. În această etapă a vieții, posesiunile materiale tind să însemne mai puțin decât o obișnuiau, așa că cumpărând ceva flash și scump, adesea, nu va avea același impact asupra unei persoane mai tinere. Pe măsură ce îmbătrânim, sentimentul din spatele darului este adesea partea importantă. Este ceva ce mulți oameni par să nu realizeze în aceste zile. Poate că este timpul să oferiți ceva grijuliu, dar fără stres – florile poate?

Nuanțele roz de poinsettias (Floarea crăciunului), trandafiri de Crăciun, amaryllis (Crinul de camera) și nuferi roz vor lumina orice cameră și o vor face perfectă pentru a primi toți acei vizitatori festivi. Lista este nesfârșită!

Mămicile muncesc atât de mult și face atât de multe pentru pregătirea de Ziua Crăciunului încât florile ar putea spune: „Crăciun fericit” și „mulțumesc”.

Sau, cum rămâne cu acel vecin minunat alături de care ai crescut și te-ai vizitat cu fidelitate în fiecare seară de Crăciun?

Puteți oricând să luminați ziua unui prieten cu un buchet, mai ales în perioada Crăciunului, când toată lumea este atât de ocupată; șansele sunt că nu veți avea timp să vă întâlniți în persoană pentru a livra florile. Așadar, cel puțin vei putea să răspândești o veselie de Crăciun și să îi aduci un zâmbet pe față folosind opțiunea de livrare.

Ce îi dai persoanei care are totul? Aveți un prieten complicat sau o persoana dragă pentru care doriti să cumpărați un cadou? Cineva care, dacă doreste ceva, isi permite orice si are peste bugetul dvs. sau nu mai are nevoie de alte lucruri? Încercați flori! Răspunsurile detaliate la sondajul nostru au fost aproape unanime în a indica faptul că florile îți ridică starea de spirit, ceea ce le face cadoul perfect pentru persoana care are totul.

Totuși, cel mai important, însă, nu există nicio persoană pe acest pământ mai meritată de un buchet de flori de Crăciun decât de soție sau partener. Nu vor fi necesare alte cuvinte, deoarece ea primește darul ei grijuliu, care pare să spună mult mai mult decât doar „Crăciun fericit”; aceasta spune „Mă gândesc la tine”, spune „mulțumesc”, dar mai important, spune „te iubesc”.

Dăruirea de flori de Crăciun va lumina ziua tuturor în acest an.

Ce flori să oferim de Crăciun?

Trandafir

Este posibil să nu credeți ca trandafirii roșii sunt ideali de Crăciun, dar sunt de fapt o floare festivă care luminează sezonul sărbătorilor. Vorbind de tradiție, oferirea de trandafiri în trecut a însemnat trandafiri roșii, dar în aceste zile există o mare varietate de culori de trandafiri . Trandafirul roșu înseamnă în mod tradițional iubire, dar unii cred că reprezintă sângele lui Hristos în perioada Crăciunului. Trandafirii roșii in cupole sau alte aranjamente fac o atmosferă cochetă și rustică. Trandafirii albi simbolizează puritatea și liniștea, adăugând o atingere blândă de eleganță de iarnă decorului tău de sărbători. Cu hortensie albastru deschis, alte flori albe și accente sclipitoare, florarii folosesc trandafiri albi pentru a crea aranjamente inspirate de iarnă.

 

Gerbera

Gerbera este o altă opțiune populară pentru oferirea de cadouri. În timp ce sunt mai puțin tradiționale decât trandafirii (și fără opozițiile romantice), acestea pot fi un cadou minunat, mai ales pentru cineva care are nevoie de spiritele crescute puțin.

Cu culorile lor luminoase, calde, gerbera au capacitatea de a face ca aproape oricine să se simtă puțin mai bine. Când doriți să transmiteți un mesaj de fericire, este greu să treceți pe lângă o gerbera. Gerberele au o varietate de culori și dimensiuni, așa că puteți alege de obicei dintr-o gamă largă.

 

Iris

Irisul este o altă alegere populară atunci când alegeți să oferiți flori. Sunt chiar mai puțin tradiționale decât gerberele, deoarece forma lor este ușor funky și unică, așa că dacă ai o persoană mai în vârstă care este puțin diferită, atunci aceasta ar putea fi floarea perfectă pentru a le oferi cadou de Crăciun.

Aceștia vin într-o gamă largă de culori și dimensiuni, așa că există șanse mari ca ceea ce trimiteți să fie unic. Indiferent dacă urmează ceva roz și albastru, sau ceva mai dulce, irisul poate face o alegere excelentă. Există o mulțime de combinații din care să alegeți dacă alegeți să oferiți iris.

Crin

Crinii sunt o altă alegere extrem de populară și, în timp ce sunt mai puțin tradiționali, vor face în continuare o idee excelentă de cadouri pentru persoanele în vârstă. Cu toate acestea, înainte de a selecta un crin, asigurați-vă că persoana pe care i-o oferiți nu are alergie. Din cauza conținutului ridicat de polen de crini, unii oameni sunt alergici și, nu doriți să faceți greșeala de a da unei persoane alergie ceva care declanșează alergia lor. Crinii nu sunt ideali pentru proprietarii de pisici, deoarece pot fi otrăvitori pentru prietenii noștri felini.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți siguri că prietenul dvs. nu este nici alergic și nici un iubitor de pisici, atunci puteți alege o mare varietate de buchete de crin.

Orhidee

O altă floare cu care nu poți greși este orhideea. Sunt populare peste tot în lume pentru viața lungă și ca bonus suplimentar, sunt disponibile pentru Crăciun în orice florărie chiar și criogenată. Acestea sunt adesea date ca flori de simpatie atunci când sunt date în culori reci, dar dacă doriți ca destinatarul să se simtă puțin mai optim, atunci puteți alege să le oferiți în culori mai calde.

Din cauza diferitelor varietăți de orhidee, le puteți oferi unei varietăți de oameni. Oricine doriți să le oferiți, ar trebui să puteți găsi un aranjament care să se potrivească bine.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *