trandafir criogenat în cupolă
Flori Criogenate, Trandafiri Criogenati

De ce să alegem trandafir criogenat în cupolă ?

trandafir criogenat în cupolă

trandafir criogenat în cupolă

Motivele pentru care un trandafir criogenat în cupolă este alegerea perfectă pentru casa ta.

Oamenii își decorează casele cu flori de mii de ani. Nu există o modalitate mai simplă, mai naturală și mai frumoasă de a ne lumină casele decât cu flori pline de culoare, cu miros plăcut.

Dar dacă ați putea obține un aranjament floral superb, care arată proaspăt și frumos timp de luni chiar și ani, nu necesită întreținere și vă ajută să fiți mai amabil cu mediul? Exact asta obțineți cu trandafirii conservați, un decor de lungă durată creat prin procesul de conservare a florilor.

Iată 6 motive pentru care un trandafir criogenat în cupolă este decorarea perfectă pentru casa ta:

 1. Sunt complet naturali

  Deși prietenii tăi le pot confunda cu flori artificiale, trandafirii conservați sunt complet naturali. Cum rămân perfecți atât de mult timp? Apa și toți nutrienții din floare sunt înlocuiți cu o formulă naturală care menține hrănirea plantei și care îi conferă prospețimea ei mult timp.

 2. Sunt practice

  În timp ce florile proaspete sunt incredibil de delicate și necesită îngrijire constantă, trandafirii criogenați nu au nevoie de nicio întreținere. Deoarece primesc deja toți nutrienții necesari din lichidul din interior, nu necesită udare, iluminare corespunzătoare sau alte îngrijiri speciale. Chiar și fără nicio întreținere, trandafirii tăi conservați vor arăta proaspăt tot anul, ceea ce îi face perfecți pentru iubitorii de flori care nu au prea mult timp să aibă grijă de plantele lor.

 3. Sunt ecologice

  Ne place să vedem un buchet de flori proaspete în casa cuiva, dar acest lucru este extrem de risipitor și opusul ecologic. În loc să alegeți flori proaspete care se vor usca și degrada vizual și olfactiv în câteva zile, alegerea trandafirilor conservați care durează luni și chiar ani, vă va ajuta să fiți mai verzi. Mereu un trandafir criogenat în cupolă de la Wide Flowers – Flori Criogenate, provin și din ferme etice care sunt dedicate pentru păstrarea planetei în siguranță.

 4. Sunt de lungă durată

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale trandafirilor conservați este faptul că sunt de lungă durată. Aceste flori își pot păstra textura și frumusețea perfectă chiar și ani de zile. În afară de cumpărarea lor pentru decorarea casei, tot mai mulți oameni aleg trandafiri conservați pentru nunțile lor și alte evenimente importante, deoarece pot fi păstrați ca o amintire vie și frumoasă.

 5. Sunt rentabile

  Deoarece trandafirii conservați pot dura atât de mult, asta înseamnă, de asemenea, că sunt super economici. Nu va trebui să îți înlocuiești aranjamentele florale la fiecare câteva zile, așa cum ar trebui să faci cu florile proaspete. Și veți putea să vă bucurați de florile păstrate timp de luni de zile, chiar și ani fără să investiți în alte produse pentru îngrijirea plantelor.

 6. Sunt uimitoare și luxoase

  În sfârșit, un trandafir criogenat în cupolă este uimitor în orice formă și culoare. La Wide Flowers – Flori Criogenate, de asemenea, ne asigurăm că veți obține flori de cea mai bună calitate, care sunt trimise la conservare doar atunci când au atins apogeul frumuseții lor. Trandafirii noștri conservați intră și într-o superbă cupolă din sticlă de sticlă clară cristal, făcându-i să pară ceva direct din Frumoasa și Bestia.

 

trandafir criogenat în cupolă

trandafir criogenat în cupolă

Trandafirii criogenați sunt flori create de lungă durată, atemporal superbe și ecologice, sunt cu adevărat decorațiunea perfectă pentru casa ta. Alege-ți culoarea preferată și bucură-te de frumusețea celei mai rafinate flori din lume.

Accesați magazinul nostru și alegeți un trandafir criogenat în cupolă ideal pentru a bucura o persoană iubită sau pentru a vă împodobi casa.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.