trandafiri criogenati
Flori Criogenate, Sarbatori, Trandafiri, Trandafiri Criogenati

6 motive pentru care trandafirii conservați sunt decorațiunile perfecte pentru casa ta

trandafiri criogenatiOamenii își decorau casele cu trandafiri si flori de mii de ani. Nu există o modalitate mai simplă, mai naturală și mai frumoasă de a ne lumina casele altfel decât cu flori înfloritoare, cu miros încântător.

Dar dacă ați putea obține un aranjament floral superb, care arată proaspăt și frumos timp de luni și chiar ani de zile fără îngrijire, nu necesită întreținere și vă ajută să fiți mai amabil cu mediul? Exact asta obțineți cu trandafiri conservați, un decor de lungă durată creat prin procesul de conservare a florilor.

Iată 6 motive pentru care acești trandafiri conservați sunt decorarea perfectă pentru casa ta:

 1. Sunt complet naturale

  Deși prietenii tăi le pot confunda cu flori artificiale, trandafirii conservați sunt complet naturali. Cum rămân ei perfecți atât de mult timp? Apa și toți nutrienții din floare sunt înlocuiți cu o formulă naturală care menține hrănirea plantei și care îi conferă prospețimea ei ani de zile.

 2. Sunt practice

  În timp ce florile proaspete sunt incredibil de delicate și necesită îngrijire constantă, trandafirii conservați nu au nevoie de nicio întreținere. Deoarece primesc deja toți nutrienții necesari din lichidul din interior, nu necesită udare, iluminare corespunzătoare sau alte îngrijiri speciale. Chiar și fără nicio întreținere, trandafirii tăi conservați vor arăta proaspăt tot anul, ceea ce îi face perfecți pentru iubitorii de flori care nu au prea mult timp să aibă grijă de plantele lor.

 3. Sunt ecologice

  Ne place să vedem un buchet de flori proaspete în casa cuiva, dar acest lucru este extrem de risipitor și opusul ecologic. În loc să alegeți flori proaspete care se vor usca în câteva zile, alegerea trandafirilor conservați care durează vă va ajuta să fiți mai verzi. Trandafirii conservați de la Wide Flowers provin, de asemenea, din fermele etice care sunt dedicate păstrării securității planetei.

 4. Sunt de lungă durată

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale trandafirilor conservați este faptul că sunt de lungă durată. Aceste flori își pot păstra textura și frumusețea perfectă până la un an și pot fi păstrate chiar mai mult decât atât. Pe lângă faptul că le cumpără pentru decorarea casei, tot mai mulți oameni aleg trandafiri conservați pentru nunțile lor și pentru alte evenimente importante, deoarece pot fi păstrați ca o amintire minunată și frumoasă.

 5. Sunt rentabile

  Deoarece trandafirii conservați pot dura atât de mult, asta înseamnă, de asemenea, că sunt super economici. Nu va trebui să îți înlocuiești aranjamentele florale la fiecare câteva zile, așa cum ar trebui să faci cu florile proaspete. Și veți putea să vă bucurați de florile păstrate timp de un an fără să investiți în alte produse pentru îngrijirea plantelor

 6. frumoasa si bestiaSunt uimitoare și luxoase.

  În sfârșit, trandafirii conservați sunt uimitori în orice formă și culoare. La Wide Flowers, ne asigurăm, de asemenea, că veți obține flori de cea mai bună calitate, care sunt trimise la conservare doar atunci când au atins vârful frumuseții lor. Trandafirii noștri conservați intră și într-o superbă cupolă din sticlă de cristal, făcându-i să pară ceva direct din Frumoasa și Bestia.

 

 

Trandafirii conservați de lungă durată, atemporal superbe și ecologice, sunt cu adevărat decorațiunea perfectă pentru casa ta. Alege-ți culoarea preferată și bucură-te de frumusețea celei mai rafinate flori din lume.

Accesați magazinul nostru și alegeți trandafirul conservat ideal pentru a trata o persoană iubită sau pentru a vă împodobi casa.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.