paști
Flori Criogenate, Sarbatori, Trandafiri Criogenati

Ce flori să dăruim de Paști

Florile sunt un simbol al primăverii și folosite în mod tradițional de Paști ca daruri, elemente centrale și decorațiuni religioase. Există o mare varietate de flori care au o semnificație deosebită în sărbătorile de Paști. Vă prezentăm câteva dintre tipurile populare și semnificațiile lor comune, pentru a vă ajuta să decideți ce flori să dați pentru Paști.

trandafirTrandafirul

Orice ați încerca să comunicați de sărbătorile Pascale sau venirea primăverii – permiteți-vă mamei, prietenei sau soției să le oferiți flori – trandafirul rămâne o alegere ideală (și fără sfârșit). Fie că dai un trandafir sau un buchet de trandafiri, este cel mai bun mod de a-ți arăta sentimentele față de ei.

 

pasti crin albCrinul

Un crin alb este considerat o floare foarte pașnică tradițională și sunt extrem de populare. Crinul reprezintă speranță și dragoste. În grupurile religioase, aceasta înseamnă divinitate și puritate. Oferind un crin alb indică faptul că sunteți bucuros să cunoașteți destinatarul. Crinii galbeni sunt o sugestie pentru a trăi în prezent.

 

 

narcisaNarcise

Narcisa este una dintre primele semne ale primăverii. Narcisele pot avea o conotație romantică sau pot arăta pur și simplu că aveți mare respect față de destinatar. Cu cât este mai mare gruparea narciselor pe care o oferiți, cu atât este mai mare respectul față de destinatar. În Germania, narcisele sunt cunoscute sub numele de clopotele de Paște.

laleleLalele

Lalelele sunt încă un semn timpuriu al primăverii și renașterea sezonului după iarnă. Acestea sunt adesea date pentru a indica sentimentul de dragoste. Cu toate acestea, un grup de lalele poate indica, de asemenea, că destinatarul este doar special pentru cel care le oferă.

 

 

margareteMargarete

Margaretele, ca și narcisele, sunt considerate vesele și sunt favorite de Paște. Marginea albă simbolizează o natură și o puritate calmă și senină. Margaretele sunt de asemenea parfumate, adăugând o notă plăcută pieselor centrale și decorurilor. În timp ce albul ar fi prima alegere pentru Paste, margaretele sunt disponibile în galben, roz, roșu, purpuriu, maro și mai multe culori.

zambileZambile

Aceasta este o alegere populară pentru parfumul incredibil și florile delicate. Culorile zambilelor au semnificații diferite. Albul poate însemna că destinatarul este frumos sau că cineva se roagă pentru ei. Violetul poate fi considerat o scuză. Roz este o dovadă a recunoștinței. În timp ce nu toată lumea cunoaște semnificația culorilor de flori, trebuie evitate zgomotele galbene deoarece sunt considerate a indica gelozie.

 

Alte opțiuni

Azaleea este cunoscută pentru culori vii și aspect elegant. Din punct de vedere simbolic, oferirea de azalee de Paște indică o dorință ca destinatarul să aibă grijă de ei înșiși. Narcisul este un favorit în Europa ca simbol al Paște-lui și primăverii.

Aveți posibilitatea să selectați flori individuale, flori în ghivece sau modele complete florale cu varietatea dorită. Indiferent dacă alegeți un cadou cu un sens religios sau pur și simplu o sărbătoare a primăverii, va fi cadoul perfect cu flori de Paște.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.