culori
Flori Criogenate, Trandafiri Criogenati

Culori, contrastarea culorilor trandafirilor

Echipa Flori Criogenate ar dori să vă invite în lumea lor de culori, acest blog se dedică culorilor pe care le simțim perfecte și vă oferă sfaturi pentru a crea schemele dvs. de culoare și celor cărora le oferiți dumneavoastră.

Metodele utilizate pentru combinarea culorilor în cadrul designului pot fi de asemenea utilizate în cadrul schemelor de creare a modelelor florale. Există numeroase scheme de culoare pe care le puteți utiliza pentru decorarea spațiului de acasă sau de la birou.

Flori Criogenate vă invită să explorați posibilitatea unor scheme de culoare diferite și, sperăm, să vă ajutăm să explorați combinațiile noastre de culoare.

  • Alb: este o culoare care creează prospețime și strălucire și se potrivește perfect cu restul paletei dvs. de culori, indiferent de modul în care îl veți utiliza.
  • Roșu: este o culoare puternică vibrantă, un simbol al iubirii, pasiunii și împuternicirii. Pentru a se potrivi cu această culoare, trebuie să fii mai precaut decât cu albul. Unele culori care merg bine cu roșu sunt alb, verde, albastru și chiar negru, ceea ce creează un contrast izbitor.
  • Albastru: este o altă culoare care exprimă prospețime și simbolizează loialitatea și înțelepciunea. În funcție de locul unde îl folosiți, se potrivește perfect cu roșii, galben și chiar violet. Prin adăugarea înțelesului darului dvs. începe să spună o poveste în creația voastră.
  • Negru: este o culoare, ca și culoarea albă, care merge bine cu multe culori. Cu toate acestea, dacă doriți să dați un farmec unic folosind negrul, este foarte important să alegeți ceva mai plin de viață, care să adauge culoare aranjamentului, cum ar fi roșu, verde, alb, galben, etc. Negrul aduce eleganța și misterul cadoului dvs., adăugând teatru și un simț prestigios darului vostru.

Cum se potrivesc culorile
Pentru a ști cum să potriviți culorile, va trebui să obțineți o schema de culori. Folosind această schema, puteți face schemele de culori de mai jos:

  • Sistem complementar. Aceasta este o schemă de culori destinată în principal creării contrastului. Pentru a obține această schemă, pur și simplu trebuie să selectați culorile care se află opuse unul pe celălalt pe schema de culoare.
  • Triada. Această schemă de culori este creată de trei familii de culori care sunt distanțate uniform în jurul schemei de culoare (creând un triunghi). Cu aceste combinații, veți realiza o schemă vibrantă, dar armonioasă.
  • Schemă analogică. Schema analogică utilizează culori de la trei sau mai multe familii situate chiar alături de ele pe schema de culoare. Cu această combinație, veți crea o senzație foarte confortabilă și caldă, inspirată de natură.
  • Schema tetradică. Această schemă este compusă din patru culori: una dintre ele este dominantă, două dintre ele sunt complementare, iar cealaltă creează un accent de culoare. În cadrul acestei scheme sunt utilizate patru familii de culori, care creează combinații foarte pline de viață

Acum că știți cum să potriviți culorile, sunteți cu siguranță gata să creați spații unice care să încurajeze armonie și să ne trezească simțurile, toate în același timp.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *