Trandafiri Criogenati

Trandafirii criogenati Kiara

Noi folosim în aranjamentele noastre florale trandafirii Kiara.

Povestea lui KIARA

Kiara Flowers este o fermă din Ecuador, cu un prestigiu mondial, care este specializată în producerea celor mai frumoase flori conservate. Ei cresc și recolteaza toate produsele. Le păstrraza cu procesul lor unic, care le permite frumusețea naturală să dureze ani. Iată povestea despre cum a început totul …

A EI
Marie Claire, o femeie minunată, născută în fascinantul Ecuador, în anii 1960. Ea este un iubitor de moda influențată de tatăl ei antreprenor și mama artista. Marie Claire este o femeie îndrăzneață revoluționară și influentă.

VIZIONARA
Idealist, inima ei credea că dacă ar putea dovedi în rândul oamenilor, simbolul pământesc al iubirii nu va dispărea niciodată; nici dragostea din viața ei să nu dispară. În mod strălucit, ea și-a folosit precizia și strălucirea pentru a deveni alchimistul, visătorul, vizionarul. Doamna tânără a luat frumusețea pură a unui trandafir și a făcut să se păstreze frumusețea roșie.

Kiara este un concept, un ideal, un produs. Florile Kiara sunt un simbol al frumuseții veșnice. Kiara este o roată, mereu în mișcare. Prestigiul său mondial se bazează pe 5 principii de bază: înaltă calitate, exclusivitate, artizanat, precizie și inovație.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.