trandafirii conservati
Flori Criogenate, Trandafiri Criogenati

Trandafirii conservati / criogenati , durabili și veșnici

Trandafirii conservati Wide Flowers. Decorarea cu flori și plante conservate ne permite să avem plante naturale de interior în orice moment al anului, fără plantele care necesită întreținere, grădinărit sau lumina directă a soarelui.

Datorită tehnicii de conservare, este posibilă realizarea de compoziții cu flori decorative, frumoase și de lungă durată. Vă puteți bucura de flori și plante de interior care sunt rezistente și nu trebuie să fie udate sau îngrijite.

Astăzi vom vorbi despre trandafirii conservați / criogenati și despre posibilitățile lor infinite în decorarea și arta florală.

Decorarea cu trandafiri este ceva profund înrădăcinat în toate culturile și colțurile lumii. Trandafiri sunt considerați una dintre cele mai frumoase și parfumate flori care există și istoria lor este plină de simbolism. Oferirea unui buchet de trandafiri sau decorarea cu trandafiri proaspeți este foarte frecventă. Problema cu trandafirii proaspeți este că au o durată scurtă de viață, necesită îngrijire și petalele lor sunt extrem de delicate.

Trandafirii conservati

Trandafirii conservati

Trandafirii conservati au toată frumusețea unei flori proaspăt tăiate și niciunul dintre dezavantajele. Aspectul lor incredibil de frumos va rămâne neschimbat ani și ani, fără a avea nevoie de o atenție deosebită.

Cunoașteți semnificațiile culorilor trandafirului?

Trandafirul este simbolul chintesențial al iubirii. În mod tradițional, este cea mai folosită floare pentru darul și pentru decorarea tuturor tipurilor de evenimente: o grămadă de trandafiri roșii pentru a exprima dragostea, trandafiri albi pentru mirese, compoziții florale de „trandafiri roz” pentru a crea o atmosferă romantică …

Este floarea prin excelență pentru exprimarea sentimentelor:

  • Trandafirul rosu: simbolul suprem al iubirii. Oamenii îndrăgostiți aleg frecvent trandafiri roșii pentru a-și exprima sentimentele. Trandafirii roșii simbolizează, de asemenea, respect și admirație.
  • Trandafirul alb: simbol al purității și nevinovăției. Miresele aleg adesea trandafiri albe pentru buchetele lor. Ele simbolizează puritatea, împărtășirea iubită și fericirea veșnică.
  • Roz: trandafirii roz ca un cadou simbolizează recunoștința, aprecierea și afecțiunea. Ei exprimă, de asemenea, sinceritatea și încrederea. Dacă nuanța roz este lumină și moale, înseamnă simpatie, complicitate și dragoste.
  • Trandafir galben: Aceștia sunt trandafirii pe care adolescenții aleg să dea la prima lor dragoste. Pentru cei care sunt superstițioși, înseamnă avertisment, agende ascunse, neîncredere. Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt superstițioși, ei sunt simbolul perfect al satisfacției, al bucuriei și al celebrării.
  • Trandafirul portocaliu: Simbolizează bucuria, succesul, dar poate avea și un avertisment implicit și sunt un semn de prudență. În dragoste, ele exprimă consolidarea sentimentelor, a abundenței.
  • Trandafirul albastru: rezervă, prudență, armonie, afecțiune, dragoste și încredere. Trandafirii albaștrii sunt foarte relaxanți și liniștiți. Ele sunt florile perfecte pentru crearea de medii liniștite și calme. Ei sunt bine de dat oamenilor care trec printr-o perioadă de anxietate și nervozitate.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.